Esittely

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 1986 Helsingistä Eläinlääketieteellisestä korkeakoulusta (EKK). Lisäksi  olen suorittanut  hevossairauksien erikoiseläinlääkärin tutkinnon. Olen työskennellyt klinikkaeläinlääkärinäeläinlääkärinä Tampereen hevosklinikalla Teivossa 1986 - 1992 ja 1993-1995.
Vuoden 1992 toimin EKK:hevossairaalassa ja Hautjärven tuotantoeläinklinikalla klinikkaeläinlääkärinä. Hämeenkyrön kunnaneläinlääkärinä aloitin syksyllä 1995 ja vuonna 2014 siirryin eläinlääkäriksi Ylöjärvelle.

Hevosista minulla on pitkä kokemus myös muuten kuin työelämässä. Aloitin ratsastuksen Ruskeasuon Keskustallilla Helsingissä vuonna 1971 ja kilpailin juniorina  este- ja kouluratsastuksessa. Ensimmäisen ravihevoseni ostin 1984 ja kansainvälistä raviurheilua pääsin seuraamaan  mm. euroopanmestari Houston Laukon osaomistajana.
Sittolaeläinlääkärinä toimin usean vuoden ajan Martti Keskisen Hopeatien siittolassa. 

Kunnaneläinläkärinä toimiessani pääasiallinen toimenkuvani on ollut tuotantoeläinten, varsinkin lypsykarjojen ja hevosten hoito. Tuotantoeläinten hoidossa on tapahtunut merkittävä muutos viimeisten 15 vuoden aikana. Yksittäisten sairastuneiden eläinten hoidosta on siirrytty entistä enemmän koko karjan ennaltaehkäisevään terveydenhuoltotyöhön. Myös tarttuvien tautien ja niiltä suojautumisen merkitys on kasvanut selvästi viime vuosina. Tilakoon kasvaessa myös tarttuvien tautien ja niiltä suojautumisen merkitys on kasvanut myös paljon viime vuosina. 

Pieneläinten perusterveydenhuolto kuuluu myös  kunnaneläinlääkärin työhön. Pieneläimistä minulla on työni ohella kokemusta kotoani, jossa koiria on ollut sekä norwichinterrieri että irlanninsettereitä. Kissoja meillä  on tällä hetkellä 2 ; hieno iso punainen Jumesniemeläinen Katti Pahanen ja Pyhä birma nimeltään Nipsu.

Olen jatkuvasti jatkokouluttautunut kaikilla eläinlääkinnän eri osa-alueilla, jotta pystyisin palvelemaan asikkaitani mahdollisimman  hyvin.